Vse kategorije

Natrijev lavril eter (2EO) sulfat z aktivno snovjo 70.0±2.0

RSAW ESB70/ZA je visoko aktiven kozmetični natrijev lavril eter sulfat, izdelan s kontinuiranim sulfatiranjem SO3 ozkega etoksiliranega (2EO) alkohola, ki mu sledi nevtralizacija s kavstično sodo.

RSAW ESB70/ZA je visoko aktiven kozmetični natrijev lavril eter sulfat, izdelan s kontinuiranim sulfatiranjem SO3 ozkega etoksiliranega (2EO) alkohola, ki mu sledi nevtralizacija s kavstično sodo.

Fizično:
Videz pri 25°C Bledo slamnato pasto
Ledišče 10 ° C
Kemična:
Aktivna zadeva 70.0 ± 2.0%
Nesulfatna snov 3.5% max
Natrijev sulfat 1.5% max
pH (2% raztopina) 7.0-9.0
1,4-dioksan 20 ppm največ
Tipična analiza:
Aktivna snov 70.0%
Nesulfatna snov 2.0%
Natrijev sulfat 1.0%
pH (2% raztopina) 8.5

♦RSAW ESB70/ZA je vsestranska kozmetična surovina, ki se pogosto uporablja v formulaciji šamponov, penastih pripravkov za kopanje, drugih toaletnih in čistilnih izdelkov.

♦RSAW ESB70/ZA je še posebej uporaben v visoko aktivnih formulacijah zaradi svojih odličnih lastnosti topnosti in blagosti do kože.

♦ Redčenje

Metoda redčenja mora biti vedno dodajanje RSAW ESB70/ZA v vodo in ne obratno; sicer bo rezultat zelo viskozen izdelek.

Naš tehnični oddelek je na voljo za razpravo in dajanje navodil o katerem koli posebnem vidiku uporabe tega izdelka.

RSAW ESB70/ZA je občutljiv na spremembe temperature in pH. Razpad lahko pride pri temperaturah nad 40 °C ali v kislih pogojih (pH pod 5).

Razpad povzroči hidroliza in razpadli produkt, ki je kislin, bo kataliziral nadaljnjo hidrolizo.

Shranjevanje pri temperaturi pod nastavljeno točko bo zahtevalo ponovno segrevanje s posledično nevarnostjo pregrevanja in razgradnje, zlasti v bližini vira ogrevanja.

Takšnim ekstremnim pogojem skladiščenja, ravnanja in uporabe se je treba izogibati.

RSAW ESB70/ZA vsebuje majhno količino citronske kisline, ki deluje kot pH pufer in zato preprečuje hidrolizo. Priporočamo shranjevanje pri 15-40°C.

2 包装图 3
2包装图-2


600.1
POVPRAŠEVANJE

Vroče kategorije